Nataša Pavlov: “Ekspresija plave”, izložba

Ovogodišnje izložbene aktivnosti započinju izložbom slika splitske interdisciplinarne umjetnice Nataše Pavlov pod nazivom “Ekspresija plave”. Postav izložbe možete razgledati od 8. do 30 siječnja. Radujemo se Vašoj posjeti.

O autorici
Nataša Pavlov je interdisciplinarna umjetnica koja radi sa različitim medijima kao što su slikarstvo, video, glazba, suvremeni ples, improvizacija i izvedba. U izvedbama je okrenuta i režiji. Nakon završene Jezične gimnazije u Splitu i Više turističke na FTVT u Dubrovniku, upisuje Umjetničku akademiju u Splitu. Diplomirala je slikarstvo u klasi profesora Gorkog Žuvele. Paralelno se educirala na radionicama teatra , pokreta, plesa itd.

Znanja i vještine širi dalje preko raznih umjetničkih radova kao što su autorske predstave, performansi, izložbe i radionice pokreta, plesa i protoka koje su ujedno i područje umjetničkog istraživanja.  Do sad je ostvarila desetak samostalnih izložbi te sudjelovala na više skupnih izlaganja. U slikarstvu pristupa apstraktno, uvijek iznova tražeći dalje u carstvu beskonačnih ekspresija, oblika i boja.
Na ovoj izložbi je prikaz nekoliko slika iz šireg opusa koji je posvećen proučavanju svjesnosti, dubine života, plave boje…

Plakat uz izložbu